Formula.hu

Binotto: A Ferrari száz lóerőt vert a Mercedesre

A hibridéra kezdetén a német gyártó motorja óriási erőfölényben volt, ezt sikerült látványosan megfordítania a Ferrarinak. A csapatfőnök elismeri az előnyt, de szerinte kevesebb, mint amit híresztelnek.

Verstappen: Hatalmas lehetőségeink nyíltak a Hondával

A holland pilóta rendkívül örül, hogy a japán gyártó ilyen gyors és megbízható motorral jelentkezett az évad második felében. Úgy véli, a Hondával nincsenek határok, óriási a fejlődési potenciál.

Nem csak az F1-ben indul jövőre Verstappen

Jó dolog a Formula-1-es bajnokság, de más tervei is vannak 2020-ra a Red Bull holland pilótájának. Akár ti is harcolhattok vele egy jót a következő szezon során, ugyanis az online versenyzésről van szó.

Hivatalos: Az Aston Martin valóban befektetőket keres

Az Aston Martin hivatalosan megerősítette azokat a feltételezéseket, melyek szerint befektetőkkel tárgyalnak F1-es jövőjüket illetően. A pletykák szerint Stroll a Racing Pointhoz csábítaná a márkát.

Két különböző autót tesztel a Ferrari februárban

A csapat a Pirelli 2021-es fejlesztőmunkájában vállal szerepet, azonban 2020-as modelljét nem használhatja a szezonkezdet előtt erre a célra, így egy átalakított versenygéppel is elő kell állnia.

Női pilóták után néz a Ferrari akadémiája

A Ferrarinál egyre nagyobb teret kap a fiatal versenyzők felkutatása és kinevelése, most pedig Mattia Binotto szerint annak is eljött az ideje, hogy hölgyversenyzőket karoljanak fel Maranellóban.

Ricciardo: Jó csapat voltunk Verstappennel

Az ausztrál pilóta pozitív időszaknak tartja a Red Bullnál Verstappennel eltöltött éveit. Szerinte a kölcsönös tisztelet sok problémát áthidalt, és a holland fiatal sokat tanult tőle.

Ferrari: Schumacher 2021-ben sem jön

Sokan szeretnék, hogy újra összeálljon a Ferrari-Schumacher páros a Formula-1-ben, a Scuderia csapatfőnöke lehűtötte a kedélyeket. Egyelőre ennek számos akadálya van, de más csapatnál bemutatkozhat.

Kubica legbelül érzi, hogy F1-es pályafutásának vége

Szenzációként hatott bő egy éve, amikor a Williams bejelentette, Robert Kubica 2019-ben visszatér a mezőnybe. Csak egy szezonig tartott a csoda, a lengyel pedig érzi, hogy valószínűleg ennyi volt.

Vettelnek öt futama maradt, hogy megmentse karrierjét?

A Ferrarinál idén türelmesek voltak Sebastian Vettellel, de úgy tűnik, ez a türelem véges. A négyszeres bajnoknak a jelek szerint öt futama maradt arra, hogy jövőre bizonyítson, különben…

Új motorral vág neki 2020-nak a Ferrari

Maga Mattia Binotto jelentette be, hogy a Ferrari újratervezi erőforrását a 2020-as szezon előtt, mivel úgy látják, többet is ki lehetne hozni abból, de több figyelmet fordítanak az aerodinamikára is.

Vettel a McLarennél folytathatja?

Sajtóérteülések szerint a német világbajnok az utolsó ferraris szezonjára készül, de nem vonul vissza 2020 végén, csak Fernando Alonso életútját követve a McLarenhez távozik.

Verstappen: Egy Mercedesben másképp vezetnénk

A Red Bull holland F1-es pilótája szerint ha ő lenne Lewis Hamilton helyében, ő sem vállalna annyi kockázatot és kevésbé lenne agresszív, addig viszont keményebbnek kell lennie, ha harcolni akar.

McLaren: Hamarosan betörhetünk a legjobb háromba

Hosszú évek vergődése után végre látványosan megindult felfelé a wokingi istálló, összejött egy dobogós helyezés is. Csúcstechnikával igyekeznek megtörni a három élcsapat hegemóniáját.

Gasly nehéz anyagi helyzetbe hozta szüleit

A Toro Rossóval tavaly és idén is remekül versenyző fiatal francia pilóta már elért ezt-azt a Formula-1-ben, semmilyen anyagi gondjai nincsenek. Nem is olyan nagyon régen azonban ez nem így volt.

Megjelent a Száguldás és cirkusz 2019-2020

Már kapható a mögöttünk hagyott Formula-1-es szezont átfogóan bemutató kiadványunk. A gyűjtemény legújabb darabját olvasóink a Formula.hu webshopon keresztül is megrendelhetik.

A csapatfőnökök szerint is Hamilton volt a legjobb

Az F1-es mezőny jelenlegi tíz csapatának vezetője is szavazott arról, kik voltak 2019 legjobb pilótái. Vettel jókorát zuhant, Russell remekül szerepelt, Raikkönen pedig sehol nincs a listán.

Oldalak

 Telamon Glass Kft