Formula.hu

Nem tart a fejlesztések hiányától a Haas

Günther Steiner elmondta: tudatos döntés a részükről, hogy csak később, egy nagyobb csomagban érkeznek újítások. Az F1-es csapatfőnök szerint idén sokat lehet nyerni az autó jobb megismerése által is.

Új fejlesztésekkel támad az Alpine

Egy új hátsó szárnnyal indul Spanyolországban a francia alakulat, mely sokat remél a frissítésektől. Az Alpine csapatfőnöke elárulta, mindkét pilóta kipróbálhatja az újdonságokat.

Verstappen: Szükség van a hibákra

Az F1 regnáló világbajnoka semmilyen tanáccsal nem látná el a fiatalabb énjét, szerinte ugyanis a fejlődéshez és a jobbá váláshoz hozzátartozik az is, hogy kövessünk el hibákat.

Szafnauer visszahozná a tartalékautókat

Azok után merült fel az Alpine F1-es csapatfőnökében ennek lehetősége, hogy Esteban Ocon nem tudott részt venni a Miami Nagydíj időmérőjén a harmadik edzésen összetört autója miatt.

Alonso: Üdv a világomban, Lewis!

Fernando Alonso szerint Lewis Hamilton mindent megérdemel, amit elért, de ezek a rekordok az autójában voltak, anélkül lehetetlen lenne összehozni őket. Úgy véli, hogy Russellt azért legyőzi.

Gyorsulna az AlphaTauri, de nincs könnyű dolga

A szezont megelőző tesztek alapján úgy gondolhattuk, a Red Bull fiókcsapata lehet a középmezőny legerősebb láncszeme. Egyelőre azonban az AlphaTauri többnyire elmarad a várakozásoktól.

A Mercedes is tesztelt egyet titokban

Russell-lel a volán mögött fejlesztéseket próbáltak ki a Paul Ricard pályán. Ezeket az újításokat hétvégén Barcelonában élesben bevetik, így várhatóan javul a W13 végsebessége.

Újszülött fia miatt akar remekelni Barcelonában Perez

Az imolai kettős Red Bull-győzelem megismétlését tűzi ki célként a Spanyol Nagydíjon a mexikói. A helyszín fontos Max Verstappen számára, hiszen 18 évesen, rekordot döntve itt szerezte első nagydíjsikerét.

Latifi: Az F1 hatalmas áldozatokkal jár

Óriási elkötelezettségre van szüksége az Európán kívülről érkező versenyzőknek Nicholas Latifi szerint. A kanadai pilóta úgy véli, fiatalon nagy lépés elszakadni a családtól és az otthontól.

Magnussen: A dobogó egy reális cél

Nem tartja lehetetlennek Kevin Magnussen, hogy idén dobogóra álljon a Haas színeiben. A dán versenyző szerint önerőből ezt nem fogják elérni, de a dolgok akár kedvezően is alakulhatnak számukra.

Esteban Ocont megviselte a tartalékos szerep

Őszintén beszélt a karrierje korábbi szakaszáról az Alpine pilótája. A francia versenyző jól érzi magát jelenlegi csapatánál, de elmondása szerint megviselte amikor tartalékpilótaként alkalmazták.

Ne maradj le semmiről a Spanyol Nagydíjon!

F1, F2, F3 és W Series Barcelonában, Superbike Estorilban, időt mér az Indy500 mezőnye, de versenyez a DTM is - íme a hétvége programja a tv-közvetítésekkel együtt.

Ezért teljesíthet idén jobban Perez

Christian Horner szerint a 2022-es Red Bull jobban fekszik a mexikói pilótának, mivel nincsenek már meg az a „különös sajátosságok”, amelyek az előző évek modelljeit jellemezték náluk.

Az időmérőt érzi gyenge pontjának a Williams

Jost Capito csapatfőnök szerint Alexander Albon felzárkózásai megmutatják, hogy versenytempó terén van potenciál az autójukban, de fontos lenne, hogy jobb helyekre kvalifikálják magukat.

Verstappen: Nincs okom elhagyni a Red Bullt

Max Verstappen jól érzi magát a Red Bullnál, így nem lát rá okot, hogy elhagyja jelenlegi csapatát. Persze miután 2028-ban lejár a szerződése, lesz lehetősége gondolkodni...

A lassú kanyarokra koncentrál a Red Bull

Christian Horner szerint ők az egyenesekre építették az autót, a Ferrari pedig nem, Monacóban például hátrányban lehetnek a riválissal szemben.

Oldalak

 Telamon Glass Kft