Formula.hu

Mexikóban is az eső lehet az úr

Japánban a hétvége programját is felborította a tájfun, most úgy tűnik, Mexikóban is komoly beleszólása lesz az időjárásnak az események menetébe. Ezen a pályán ez még nagyobb gond.

Horner: Most alapozunk meg a 2020-as szezonnak

A Red Bull csapatfőnöke szerint amikor belevágtak a közös munkába a Hondával, mindenki tudta, hogy az idei egy átmeneti év lesz, és nagyon sok szempontból 2020-ra fognak készülni. Átmeneti évnek viszont kifejezetten jól sikerült.

Mindkét Renault-t kizárták a Japán Nagydíjról

Eleinte szabályosnak ítélték a Renault fékmegoldását, azonban a Racing Point addig ütötte a vasat az ügyben, amíg végül célt ért: Daniel Ricciardót és Nico Hülkenberget is megfosztották Japánban elért eredményétől.

Szenvedésre számít Mexikóban Wolff

Négy nehéz verseny vár csapatvezetője szerint a Mercedesre a szezon hajrájában – a legnehezebb pedig a Mexikói Nagydíj lesz. Elmondása szerint az istálló a veszteséget próbálja limitálni hétvégén.

Orosz üzemanyagpartnerre válthat a McLaren

Egyre hangosabbak a hírek, melyek szerint hiába kötött öt évre szóló szerződést a McLaren és a Petrobras, a brazil kormány közbelép és semmissé teszi az üzletet. Egy orosz olajtársaság válthatja őket.

Kiadó ülések 2020-ra: Az Alfa lehet Hülkenberg esélye

Még négy csapatnál akad betöltésre váró pozíció a 2020-as szezonra. Sorra vesszük, hol kik a legesélyesebbek. Utolsóként az Alfa Romeónál nézünk szét, ami Nico Hülkenberg utolsó esélye lehet.

Horner: Verstappen velünk akar nyerni

A holland F1-es szerződése jövő év végén lejár aktuális csapatával, a Mercedes pedig lesben állhat érte, de a Red Bull főnöke úgy gondolja, jó esélyük van megtartani a pilótát.

Perez: Nem a tehetség és az eredmények számítanak

A Racing Point mexikói pilótája Nico Hülkenberg valószínűsíthető távozása miatt emelte fel szavát. Úgy gondolja, az, hogy a németnek jó eséllyel nem jut hely, valahol a Formula-1 szégyene.

A McLaren semmit nem bíz a véletlenre

Az élmezőnyben eldőlni látszik minden fontos kérdés, a negyedik hely sorsa viszont még bizonytalan. A McLaren mindent megtesz, hogy minél előbb bebiztosítsa ezt a pozíciót.

Teszt

TesztTesztTesztTesztTesztTesztTesztTesztTesztTesztTesztTesztTesztTeszt

Norris saját magát idegesíti

A McLaren újonc F1-es pilótáját lassan az őrületbe kergetni, hogy folyton hibákat vét az időmérőkön, emiatt csapattársa az utóbbi időben rendre előle rajtol a futamokon.

Vettel elmondta, hogy miért különleges Mexikó

A Ferrari német F1-es pilótája beszélt arról, hogy miért viselkedik itt egész máshogy az autó, mint a többi pályán és az erőviszonyokról is ejtett néhány szót.

Leclerc dicsérte Binottót, szerinte jó főnök

A Ferrari pilótája szerint a csapatfőnök csendes, de ha kell, akkor kemény is tud lenni, viszont amikor látja, hogy másra van szükség, akkor ahhoz is alkalmazkodik.

Verstappen hamar dönthet 2021-ről

Honfitársa szerint nagyon hamar eldöntheti a holland F1-es pilóta 2020-ban, hogy az új érában is marad-e a Red Bullnál, vagy másik csapatot keres magának. Ez akár a McLaren is lehet.

A McLaren jövőre betörhet a legjobbak közé

A Renault évek óta dolgozik azon, hogy megszorítsa a három topcsapatot. A McLaren egykori pilótája úgy gondolja, nem a francia gyári istálló lesz az elsőszámú esélyes, hogy felzárkózzon.

Hamilton reménytelen küzdelemre számít a Ferrari ellen Mexikóban

Akár már most hétvégén is bebiztosíthatja hatodik világbajnoki címét Lewis Hamilton, az angol viszont nehéz versenyre, gyakorlatilag lehetetlen küldetésre számít a Ferrari ellen Mexikóban, a hosszú egyenesek miatt. És akkor még ott van a csapattárs is...

Domenicali: A Ferrari óriási lehetőség előtt áll

A Ferrari egykori csapatfőnöke szerint a Formula-1 rég dúskált úgy a fiatal tehetségekben, mint az elmúlt években. 2019 egészen másként fejeződhetett volna be, ha a Scuderia kihasználja lehetőségeit.

Sajtó: Az Alfa Romeo máris távozhat az F1-ből

Sajtóértesülések szerint az Alfa Romeo kihátrálhat a Sauber mögül 2020 után, akiknek így egy új partnert kell találniuk, ha továbbra is jelen szeretnének lenni a Formula-1-ben. A Honda lehet a befutó.

Verstappen: Mexikóban is túl jó lehet a Ferrari

Hagyományosan nagyon fekszik a Red Bullnak a mexikóvárosi pálya, de az istálló holland pilótája tart a Ferrari mostanában látott erejétől, úgyhogy úgy számol, nem lesz meg zsinórban a harmadik.

Alonso: Mindenki ugyanazt kérdezgeti

A kétszeres F1-es világbajnok szerint nem biztos, hogy ugyanezt a tiszteletet magkapná akkor is, ha máshogy alakul a pályafutása és esetleg több címet nyer - most sokkal szabadabb, mint eddig volt.

Oldalak

 Telamon Glass Kft