Két Molnár Autó Kft

Cégünk a Két Molnár Autó Kft. az autóalkatrész kereskedelem egyik legszínesebb szereplője. Legfőbb célunk a minőség és a kedvező ár egyensúlyának folyamatos fenntartása és javítása. A Renault autóalkatrészek különösen jelentős szerepet kapnak cégünknél, hiszen tudjuk, hogy Magyarország és a világ egyik közkedveltebb márkájáról beszélünk.

Cégünk 2003 óta működik, fő tevékenységi körben nyugati autóalkatrészek, kenőanyagok, akkumulátorok, autó felszerelések forgalmazója. A kezdetektől fogva törekszünk arra, hogy a vásárlóinkat, szervizeinket, viszonteladói partnereinket a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki.

Az árupalettánkon gyári, valamint minőségi utángyártott alkatrészek széles választéka szerepel. Évről-évre szélesítjük áruválasztékunkat a folyamatosan növekvő számú partnerünk részére. Rendszeres akcióinkkal újabb és újabb áruféleségeinkkel igen széles körben megnyertük a vásárlók bizalmát. Cégünk árukészlete, kínálata országos szinten is figyelemre méltó. Hiszen nagyon kevés az olyan cég, aki az autóalkatrész szinte minden szegmensében raktárról tud kiszolgálni. Vagy ilyen széles termékpalettán el tud boldogulni a kis és nagykereskedelemben. Webáruházunkban több mint hatmillió alkatrész található meg, így mindenki megtalálhatja számára az ár- érték arányban a legmegfelelőbb terméket. 

Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy termékeinkre árgaranciát biztosítunk. Amennyiben az árainktól tudna olcsóbbat ugyanazon márkában, kérjük jelezze. Szinte minden esetben árgaranciánkat érvényesíteni tudjuk.

Rendelést webáruházunkba, telefonon (+36 70/200-1214) , e-mailben (ketmolnarauto{kukac}t-online.hu) is leadható. Ahogy a vásárlónak szimpatikus.

Kedvezmény mértéke: 

A klub tagjai részére az üzleteinkben 10% kedvezményt biztosítunk.

Cím: 

4241 Bocskaikert Debreceni u.24.

Telefonszám: 

+36 70 200-1214

E-mail: 

ketmolnarauto [at] t-online.hu

 Telamon Glass Kft