Hírolvasó

Változhatnak a Ferrari színei

Formula.hu -

Csak az utolsó teszten derülhet fény a Ferrari idei dizájnjára. A hírek szerint a maranellói istálló még nem a végleges festéssel fogja bemutatni a 2022-re szánt versenygépét február 17-én.

Sötétvörös lehet a Ferrari 2022-es F1-ese

F1 Világ -

Már az előszezoni tesztek előtt, február 22-én pályára viszi 2022-es Forma-1-es versenyautóját a Ferrari csapata. Az olasz istálló 17-én tartja új autójának prezentációját, a cél pedig természetesen az, hogy az előttünk álló idényben visszatérjen a győztesek útjára. A pletykák szerint a Ferrari idén sötétebb színárnyalatot használ majd.

The post Sötétvörös lehet a Ferrari 2022-es F1-ese appeared first on F1VILÁG.HU.

Prost kitálalt, a vezérigazgató miatt kell távoznia az Alpine F1-es csapatától

F1 Világ -

Azt követően, hogy hétfőn közösségi oldalán fakadt ki az Alpine Forma-1-es csapatától való távozásának híre kapcsán, Alain Prost kedden a francia sajtónak részletesebben is elárulta, miért nagyon csalódott amiatt, hogy el kellett hagynia az istállót.

The post Prost kitálalt, a vezérigazgató miatt kell távoznia az Alpine F1-es csapatától appeared first on F1VILÁG.HU.

Prost: Rossi magának akarja a reflektorfényt

Formula.hu -

Az Alpine F1-es tanácsadói posztjából távozó négyszeres világbajnok elmondta: elsősorban azért döntött a csapat elhagyása mellett, mert úgy érezte, már nem vonják be a döntéshozatali folyamatokba.

Bottas: Minden tőlem telhetőt megtettem

Formula.hu -

Bár elismeri, hogy kudarcként fogható fel, hogy nem nyert F1-es vb-t a Mercedesszel, a finn pilóta úgy érzi, ennél többet nem tehetett volna a sikerért. Arról is beszélt, miért volt jó csapatjátékos.

Így fejlődött ugrásszerűen a Honda

Formula.hu -

Nagy reményeket fűztek a japán gyártó 2015-ös visszatéréséhez, de óriási bukás lett belőle a McLaren-Hondánál. Három évnyi útkeresgélés és folyamatos csalódások után ráleltek a győzelem útjára.

Oldalak

 Telamon Glass Kft

Feliratkozás Renault Mégane Klub hírolvasó csatornájára