F1 Világ

Jordan: Schumacher felesége 10 éve fogolyként él

Egykori versenyzőjéről, Michael Schumacherről beszélt hosszasan egy interjúban a korábbi Forma-1-es csapatfőnök, Eddie Jordan. Az ír szakember a hétszeres világbajnok feleségéről is ejtett néhány szót, és beszélt arról is, szerinte mire menne a legendás pilóta a száguldó cirkusz jelenlegi szupersztárja, Lewis Hamilton ellen.

The post Jordan: Schumacher felesége 10 éve fogolyként él appeared first on F1VILÁG.HU.

Horner: Tisztáztuk a játékszabályokat a versenyzőkkel a futam előtt

Tisztázta a játékszabályokat versenyzőivel a vasárnapi Szaúd-arábiai Nagydíj előtt a Red Bull Forma-1-es csapatának vezetősége – erről beszélt Christian Horner, aki szerint a legfontosabb az volt, hogy Max Verstappen és Sergio Perez a lehető legtöbb pontot begyűjtsék.

The post Horner: Tisztáztuk a játékszabályokat a versenyzőkkel a futam előtt appeared first on F1VILÁG.HU.

A versenyzők szerint tényleg nehéz felállni a rajtrácsra a mai F1-es autókkal

Olyan nehezen látni ki a mai Forma-1-es versenyautókból, hogy nagyon könnyű rosszul felállni velük a rajtrácsra – ezt mondták a vasárnapi Szaúd-arábiai Nagydíjon a legjobb pozíciókban végző versenyzők, köztük a világbajnoki címvédő Max Verstappen.

The post A versenyzők szerint tényleg nehéz felállni a rajtrácsra a mai F1-es autókkal appeared first on F1VILÁG.HU.

Briatore: Alonso olyan szenvedélyt vitt az Aston Martinhoz, amilyet még Vettel se!

Az elmúlt hónapban nyújtott teljesítményével alaposan rácáfolt a kritikusokra a Forma-1 kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso – erről mentora és menedzsere, Flavio Briatore beszélt a minap egy interjúban, aki arról is szót ejtett, szerinte a spanyol pilóta győzelemre tudja vezetni az Aston Martin csapatát.

The post Briatore: Alonso olyan szenvedélyt vitt az Aston Martinhoz, amilyet még Vettel se! appeared first on F1VILÁG.HU.

Oldalak

 Telamon Glass Kft