RRCustoms

A cég 2001-ben indult el. A kezdetekben a cég nagyrészt fényezéssel, karosszéria építéssel foglalkozott. Nem sokkal a utána bővült a cég és elkezdtek foglalkozni autófóliával, motorépítéssel, air-ride-al és autószélesítéssel is. A 18 év tapasztalatotl, amit az autó iparban és tuning világban szereztünk, gyorsan és eredményesen tudtuk kamatoztatni az autókozmetika területén is. Hamarosan a világelső gyártók közé kerültünk az autókozmetikai szerek, nyomtávszélesítők és a polírkorongok gyártásával.

Jelenleg az RRC Group az egyik legnagyobb márka a piacon, ami a koztumizált autókat képviseli közép és észak Európában. Az autóépítések és módosítások mellett az RRC-nek van egy világszínvonalú tréning központja is, ahol a világ legjobbjai osztják meg egymással tapasztalataikat és tudásukat. Széleskörű, magas színvonalú tréningek rengeteg területet lefednek, mint például az ablakfóliázást, autófóliázást védelem miatt, illetve színváltoztatás miatt, valamint az autókozmetikát.

A magasan képzett oktatók között itt az RRC tréning központban megtalálható az egyetlen hitelesített 3M-es fóliázó oktató Lengyelországban. Itt van még a világbajnok autófóliázó, valamint a Guinness rekord tartó és még sok különböző hitelesített oktató. A hihetetlen sikeres oktatás alapja az, hogy itt célzottan helyben gyakorolhatják a fóliázást, illetve a legjobb minőségű termékeket és eszközöket használhatják a tanulók. Mindezt egy kellemes környezetben és teljes nyugalomban tehetik meg.

A tréningeken kivűl a cég kinálatában megtalálhatunk rengeteg saját gyártású terméket, amiket nagyon szeretnek az autós világban. A legfontosabbak ezek közül a következő termékek:

  • RRC Performance (nyomtáv szélesítők és adapterek)
  • magas minőségü autóalkatrészek amiket CAD és CNC gépekkel csinálunk,
  • RRC Car Care Cosmetics (autó vegyszerek és kozmetikai szerek)
  • Prémium termékek autó ápolás ás karbantartás terén(és még sok minden), RRC Pads
  • magas minőségü polír korongok az autókozmetikák részére, Autofoilie4U (autófóliák)
  • felsőkategóriás autófóliák és a felrakásához szükséges eszközeik, RRC Style (saját stílusú ruhák)
  • jó minűségü ruhák amik kifejezetten az autó rajongóknak lettek csinálva

Kedvezmény mértéke: 

10%

Telefonszám: 

+36202696164

E-mail: 

mikitaiosif [at] gmail.com

 Telamon Glass Kft