MII FC kijelzőteszt

Technikai kategória: 

MII-nél lehetőség van a fedélzeti computert teszt üzemmódba állítani. Ami annyit tesz, hogy az összes a vezető előtt elhelyezkedő műszer iszonyatosan elkezd villódzani es kalimpálni. A kilóméteróra és a fordulatszámmérő mutatója is végigjárja a teljes tartományt 0-tól egészen a max. értekig.  Ehhez pedig még a garázsból sem kell kimozdulnod.
 
A funkció aktiválásához a következőket kell elvégezni:
- A fedelzeti computer gombját (azt amelyik az ablaktörlő vezérlőkar végén van) nyomva tartva inditod el a bocit. Az inditás után még folyamatosan nyomva tartod addig amíg nem aktiválódik a teszt üzemmód. Ebben az estben alapjárton forgó motornál és álló autónál is képes a műszer 7 ezres fordulatot és 250 km/h-s végsebességet mutatni.
Ezen funkció aktiválásának veszélye, hogy leállított motornál és zárt ajtóknál továbbra is teszt üzemmódban marad az FC.
 
FONTOS!
A funkció deaktiválását a km-óra peremén lévő nullázó gombbal tudjuk elvégezni. Előfordulhat, hogy nullázzuk is vele az FC adatokat. (Tipp: próbáljuk a deaktiválást az autó beindítása utáni olajszint kijelzés közben (amit nem fogunk látni a teszt miatt) megnyomni. (a szerk.))
 

 Telamon Glass Kft