Renault Club találkozó - Királyrét, 2008. április 4-6.

2008.04.05

Meghívást kaptunk a Renault Klub Magyarországtól,az általuk rendezett találkozóra,ami Ápr.4-5-6-ra volt megrendezve. Részünkről kis \"csapat\" gyűlt össze,a szombati Pólus centeri gyülekezőnél,személy szerint Kopi és pézsé,akik az utat vállalták Vácra.

A parkolóban még Dodi is megjelent,de Ő nem tartott velünk.Megérkezéskor kölcsönös köszönés,üdvözlés az ott megjelentekkel, majd indultunk Vácra,a napi programok megtekintésére.

Konvojozás közben néha kis kommunikációs problémával-köszönet Kopi a pmrt,így legalább mi jól elvoltunk-de sikeresen megérkeztünk a váci helyszínre,ahol már vártak a Királyrétről csatlakozó Renault Klubbos tagok.

Itt gyors parkoltatás,köszönés,üdvözlés,egymás autóinak szemrevételezése történt.Volt szép Rönyó sok,de főleg Cliokkal voltak. A meghírdetett programokban csak külső szemlélőként vettünk részt.Volt itt úrvezető triatlon,ami állt kerékcseréből,tesztlapból és ügyességi pályából,amit bólyákkal építettek meg.Kerékcserénél mindenki a saját autóján kellett,hogy dolgozzon,így nem ért senkit hátrány,hogy ismeretlen \"terepen\" kell mozognia.Ugyanez elmondható az ügyességi pályáról is.

Időközben csatlakozott hozzánk Bpapi is felségével és így 3 bocisra duzzadt a részvételünk. Visszatérve a programokra,volt itt : -újautó mustra a váci Renyő kereskedés jóvoltából,és egy Clio kupás versenygépet is,szemügyre lehetett venni,amivel az úrvezető triatlon győztesét vitték egy próbakörre, -motorosrendőr bemutató is,ami kimerült egy beszélgetésben az illetékessel,ahogy láttam.Nemigazán vágytam közeli ismeretségre velükJ -evési lehetőség is,ami egy kicsábított vendéglős gulyáslevesben merült ki.Nem panaszkodom,finom volt.

A programok után még volt egy kis idő kötetlen beszélgetésre,ismerkedésre,így jólt telt a napunk.Ígéretet kaptunk,hogy a közeljövőben a Meganeklub által megszervezésre kerülő Párkányi találkozóra ellátogatnak páran közülük.

Itt lassan végett is ért a program,amit a Renault Klub tagjai tovább folytattak Királyréten,minket is invitálva,de ekkor már készülődtük hazafelé.Bár hozzá tartozik,hogy egy tájékozódási verseny még ekkor indult,amit már nem vártunk meg így búcsút véve a Renault Klubtól indultunk hazafelé.

Jól éreztük magunkat,és jó volt látni,hogy van máshol is olyan szerveződés,mint Nálunk. Köszönet a meghívásukért,amit Kopi a helyszínen is kifejezett a RMK nevében.

Egy szónak is száz a vége,biz én legközelebb is elmegyek,ha meghívnak. üdvözlettel,pézsé

 Telamon Glass Kft