Mégane Klub piknik - Dabas, 2005. május 1.

2005.05.01

Ha az események sorrendjében szeretnénk haladni, akkor meg kell említeni az előző napot, amikor is este 5-6 óra körül összejött egy lelkes segítőcsapat, hogy előkészítse a másnapi húst és segítsen a pakolásban.

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy besegítettek, nélkülük éhen, szomjan maradtunk volna vasárnap. Annyival tartozunk nekik, hogy név szerint felsoroljuk a csipet csapatot: Kopi és Kopiné (Kati) PanTi és PanTiné (Marika) P@nni és P@nniférj J (Laci) Mr.és Mrs. Sam (Anna) Luki

Másnap a gyülekező a dabasi Penny parkolóban volt, ahová a csapat nagy része Budapestről érkezett konvojban, ami igen látványosra sikerült. A parkolóból a kúriáig szintén konvojban ment a csapat, ami nem kis feltűnést és meglepődést keltett az autósok és a járókelők között: nem minden nap látnak ennyi Megane-t egyszerre.

A kúria előtt, a megérkezésről videofelvétel is készült, mely az autós társakban némi izgalmat válthatott ki a társaság érkezése előtt, mivel a kamera egy állványon volt az út szélén, így egy traffipax benyomását keltette.

Miután leparkoltunk és birtokba vettük a területet TUZI mondott egy kis köszöntőt, ill. köszönetet. Köszönetet mondott a 2004-ben történt Rába ringi baleset károsultjai nevében minden klubtagnak, a gyors és önzetlen segítségért.

Mivel anyák napja is erre a napra esett, a gyerekek megajándékozták az anyukákat egy-egy szál virággal. Ezután pedig kezdetét vette egy hamísíthatatlan Megane Klubos piknik: a bogrács alatt égett a tűz, a grillnél izzott a szén, a levegőben terjengtek a jó illatok, elkezdődtek, ill. folytatódtak a jó kis beszélgetések és természetesen nem maradtak el egymás autóinak megcsodálásai sem.

Miután a társaság már kellőképpen „bemelegedett" egy kis lovasbemutató következett, melyet TUZI lánya és barátja mutatott be, ami nagy tetszést aratott, oly annyira, hogy az érdeklődök, kicsik és nagyok, lovagolhattak a bemutató után.

Akadt persze olyan is, aki a több lóerőt részesítette előnyben, ők egy, ha nem is hatos fogaton, de egy robogón próbálhatták ki egyensúly érzéküket. Ez elsősorban a gyerekeknek szerzett nagy örömöt. Bizony nem lehet elég korán kezdeni, néhány év és ők fogják a Megane-kat vezetni…

Közben a grillen megsültek a húsok és a bográcsban is elkészült az őz pörkölt, melyből mindenkinek jutott bőven. Köszönet érte a két szakácsnak PanTi-nak és egyetlen nejének Marikának.

Az ebéd utáni kis sziesztázást követően előkerült a bőr is, megalakult a két csapat és elkezdődött a Megane Klub, kontra Megane Klub összecsapás. Ádáz küzdelem után a várt eredmény született: győzött a Megane Klub csapata! Szép volt fiúk!

A mérkőzés után a győztesek és a vesztesek – bár igazából vesztese ennek a napnak azt hiszem nem volt - , felvágták a futballpályát mintázó tortát, melyre hivatalos volt mindenki. Ezután a megélénkülő szél hatására előkerült egy sárkány is, no nem igazi, csak egy papír, mely, így a XXI. század elején már nem egyszerű zsineggel, hanem horgászbot segítségével repült.

Délután öt, hat óra tájában kezdett a csapat sátrat, ill. pikniket bontani és haza indulni kisebb csapatokban, ill. egyénileg. Ez egy ismét jól sikerült nap volt!

Babarum (333) + 1 felnőtt
Békakirály (80) + 1 felnőtt + 2 gyermek
benjy (409) + 2 felnőtt
Bigy (135) + 1 felnőtt
BonBer (149) + 4 felnőtt
Dodi (57) + 1 felnőtt
Gábor (143) + 1 felnőtt + 1 gyermek
grófné (393) + 1 felnőtt
KoAn (39) + 1 felnőtt + 1 gyermek
Kopasz (15) + 1 felnőtt
Kopi (0) + 3 felnőtt
laha (296) + 2 felnőtt
lotht (4)
LUKI (2) + 1 felnőtt
Monk (144)
Mrs Sam (381) + 1 felnőtt
MZ/X (366) + 1 felnőtt
nafika (414) + 1 felnőtt + 2 gyermek
Natalyel (111) + 1 felnőtt + 1 gyermek
Nono (84) + 1 felnőtt + 2 gyermek
Obi Gabi (117)
P@nni (T.t.) + 1 felnőtt
PanTi (28) + 1 felnőtt
Pepe (29) + 1 felnőtt
PEx2 (99) + 3 felnőtt
Phoere (3) + 1 felnőtt + 2 gyermek
Potyó (70) + 1 felnőtt
Puru (27) + 3 felnőtt
Roller (86) + 1 felnőtt
Seco (288) + 1 felnőtt
TomCat (227) + 1 felnőtt + 2 gyermek
Toto (289) + 1 felnőtt
TUZI (12) + 4 felnőtt
Vumenke (T.t.) + 1 felnőtt
vv65 (10) + 2 felnőtt
v__tibor (444) + 1 felnőtt + 2 gyermek
Wartburgos (47) + 2 felnőtt
Wilsonbá (453) + 1 felnőtt + 2 gyermek
WiZARD (267)
YCSM (246) + 1 felnőtt + 1 gyermek

A részvevő tagok száma: 40 tag.
Teljes létszám: 110 fő.
Ebből 18 gyermek.

 Telamon Glass Kft