6. Országos klubtalálkozó, Budapest-Rákoskeresztúr, 2003. október 4.

2003.10.04

A találkozón mintegy 36 klubtag vett részt családjával, összesen 72 felnőtt és 12 gyerek (bár utóbbiak közül némelyik a felnőttkor küszöbén).

Meghívottként jelen volt Dr. Nagy Tibor, a Klub "jogásza", valamint Kocsis Andrea, a Renault Dél-Pest értékesítője.

Résztvevők: alex, Alfio, BBird, Békakirály, Bigyba, Dodi, Gyizi, Gyoha, Hegel, Hódhaver, KoAn, Koax, Kopasz, Kopi, Krisztián76, Lotht, Luki, Magitor, mbox, MC Grabowsky, Monk, Natalyel, Nono, Ocxsi, PanTi, Pepe, PEx2, Phoere, Potyó, Roller, Tami, The Fireman, Tuzi, Valerie, Wartburgos, Z-M-an, Zotyi.

A találkozó előzményeként néhány tag már előző este megszállta Kopiék otthonát és bepácolták a húsokat a grillezéshez.

A találkozó napján kora délelőttől érkeztek a tagok a találkozó helyszínére, majd 13 órára átvonultunk a TDM gokartpályára, ahol három órán keresztül nyúztuk a gépeket.

16 órakor pedig visszatértünk a találkozó színhelyére, ahol addigra a klubszakácsok (Kopasz és Tuzi) elkészítették a finom őzpörköltet és a gulyást. Így következett a nagy "zabálás". Az este hátralévő részében pedig ettünk, ittunk, beszélgettünk, no meg először Grandtourt (Magitorét) nézegettünk, majd Limousine-t (Gyizi autóját) mustrálgattunk.

Késő este távoztak a legkitartóbbak.

Mindenképpen köszönet jár azon tagoknak, akik másnap visszatértek a tett színhelyére és kivették részüket a romeltakarításból. Így van esélyünk rá, hogy Kopiné Kata legközelebb sem zárja el előlünk a Kopi-tanyát. :)))

6. Országos klubtalálkozó ,Budapest-Rákoskeresztúr ,2003. október 4.

 Telamon Glass Kft