Bárdi Autó ZRt - gépjárműalkatrész

Bárdi Autó ZRt - gépjárműalkatrész

A Bárdi Autó Rt. legfobb célja a minőség a szolgáltatás és a kedvező ár egyensúlyának folyamatos fenntartása. Cégünk 34 magyarországi kirendeltséggel és közép-európai hálózattal rendelkezik, jelen vagyunk a szomszédos országokban is: Kirendeltségeink és nagykereskedőink biztosítják az egész Kárpát-medence területén a folyamatos és gyors kiszolgálást!

2004 óta a Bárdi Autó ZRT Magyarországon piacvezető pozicióban van. CD katalógus programunk lehetőséget biztosít Önnek, hogy egy modem segítségével, telefonvonalon vagy interneten keresztül csatlakozhasson a Bárdi Autó központjához, és a kiválasztott alkatrészt azonnal megrendelje.

A Bárdi Autó minden partnerének tud a földrajzi elhelyezkedéstől függően, számára a leggyorsabb és leggazdaságosabb szállítási lehetőségeket biztosítani. Rendkívül kedvező ajánlatunk segítségével megsokszorozhatja eddigi alkatrész-forgalmát, illetve kezdődő vállalkozása "gyorsított rajt"-tal indulhat.

A Megane Klub tagjai az Érvényes tagság esetén 20% kedvezményt kapnak, azonban a kedvezmény mértéke egyes termékcsoportok, illetve akciós termékek esetében ennél kevesebb is lehet.

A kedvezmény igénybevételének részletei bejelentkezés után olvashatók. 

Cím: 

1089 Budapest Orczy út 46

Telefonszám: 

+36 1 303-0930
+36 20 474-7471
+36 30 474-7471

E-mail: 

vevoszolgalat [at] bardiauto.hu

 Telamon Glass Kft