Formula1 BRANDS- eredeti F1 ruhák, ajándéktárgyak

Formula1 BRANDS

 

 

Üdvözöllek kedves Forma1 rajongó...

Engedd meg, hogy bemutassam cégünket pár mondatban. Amikor neten vásárolok, nekem is fontos, hogy kivel állok kapcsolatban, ezért nálunk alapelv, hogy a Forma1-box.hu munkatársai arccal, képpel, névvel adják magukat vállalkozásunkhoz, hogy Te - kedves érdeklődő - mindig tudd, kivel fogsz beszélni, e-mailezni, vagy akár személyesen találkozni ha felkeresel minket. Nem lenne túl szimpatikus, ha se neve, se arca egy cégnek, igaz?

Chertes Levente vagyok, a Formula1 BRANDS vezetője, tulajdonosa. Célom, hogy Magyarországon egy olyan elit Forma1 rajongó közösséget alkossunk Veled együtt, akik függetlenül a kedvenc csapatuktól összetartanak és jól érzik magukat azok között, akik ugyanazt a sportot kedvelik: a Forma1-et! Csapatommal hosszú évek óta járom a Forma1 európai helyszíneit, hogy a versenypályák mellett értékesítsem a hamisítatlan Forma1 érzést kölcsönző eredeti ruházati termékeket, ajándéktárgyakat. Ennek köszönhetően Magyarországon egyedülálló nagyságú árukészlettel, gyorsasággal és kapacitással állunk vásárlóink rendelkezésére.

F1 Box F1 Box F1 Box

Chertes Levente - Forma1 Box

Tarts velünk, legyél törzsvásárlónk és Te is hamarosan megtapasztalod, milyen "elit" Forma1 rajongónak lenni, aki a legszebbet, leggyorsabban, kiemelkedő minőségben kapja.

Kedvezmény mértéke: 

A Klubtagok 10% kedvezménnyel vásárolhatnak a teljes kínálatból. Az igénybevétel feltételei, az érvényesítéshez szükséges kód bejelentkezés után látható. 

Telefonszám: 

Ügyfélszolgálat: +36 27 300 60
Tel. rendelés: +36 70 2417560

E-mail: 

sales [at] formula1-brands.com