Tolatóradar

A tolatóradar nagyban megkönnyíti a városi "centizős" parkolási manővereket. Az általam használt EPS tolatóradar további előnye, hogy sok típussal ellentétben nem igényel utólagos "fúrást-faragást" a hátsó lökhárítón, kívülről teljesen észrevétlen, mivel a lökhárító mögé ragasztott "antennacsík" segítségével érzékel. Így a kívülállók bizonyára magas szintű rutin-tehetségünknek tudnak majd be egy-egy precíz manővert. ;-)
A rendszer csak akkor érzékel, ha az akadály és az autó távolsága változik (pl. menet közben), de ez szerintem nem hátrány, az elindulást követően 1-2 tized másodperccel szükség esetén azonnal csipog. Sajnos egyenetlen, nem sima talajon is be-becsipog, bár az ott lévő kődarab vagy kólásdoboz legtöbbször ártalmatlan. Legtöbb esetben azonban remek segítőtárs, könnyen meg lehet szokni és jó érzés ráhagyatkozni.
Az itt található videón megnézheted a kütyüt működés közben. Az angol nyelvű bemutató oldalon mellett a magyar forgalmazó, a Sec-Alarm Kft. honlapján is részletes ismertetőt találsz a készülékről és kérésre (külön díj ellenében) be is építik a szenzort autódba.
Nekem bevált, csak ajánlani tudom!

 

(Z-M-an e-mail)

 Telamon Glass Kft