Formula.hu

Ricciardo: Nem lep meg a McLaren érdeklődése

Délelőtt beszámoltunk róla, hogy a McLaren ajánlatot tett Daniel Ricciardo számára, most pedig az ausztrál pilóta véleményét is megtudtuk az esettel kapcsolatban.

Sajtó: A McLaren megszerezné Ricciardót

Sajtóértesülések szerint nagyon komoly ajánlatot tett a McLaren az idén kiválóan versenyző Daniel Ricciardónak. Feltételezések szerint Fernando Alonso távozik a Formula-1-ből.

Érdekességek a Francia Nagydíj előtt

28 év után tér vissza a mezőny Le Castellet-be, tíz év kihagyás után pedig Franciaországba. Több statisztikát is összegyűjtöttünk a Francia Nagydíj előtt, ami igencsak meghökkentő lehet.

McLaren: Whitmarsh félreinformált

A wokingi istálló korábbi főnöke komoly kritikát fogalmazott meg a csapattal kapcsolatban, szerinte személyi változásokra is szükség lenne. A gárda azonban visszautasítja korábbi főnöke szavait.

Egy álma válik valóra Oconnak

Esteban Ocon olyat tapasztalhat meg idén, ami F1-es pályafutása során még nem adatott meg neki: hazai közönség előtt versenyezhet a Force Indiával, így érthető, hogy várja az előttünk álló hétvégét.

Ne maradj le semmiről a Francia Nagydíjon!

Visszatér az F1 mezőnye Franciaországba, de lesz még WTCR, DTM és IndyCar is - mutatjuk, hogy mit mikor és hol lehet követni a hétvége folyamán!

Hamilton: Nem hibázhatok többet

Lewis Hamilton beszélt arról, hogyan áll hozzá a Formula-1-hez mentális szempontból, és szerinte nem okoz gondot, ha az ember néha ideges. Franciaországban viszont nem hibázhat.

Két gyári istállója lehet a Hondának

A Red Bull-lal történt szerződéskötés bejelentése után több szakértő aggódni kezdett a fiókcsapat jövője miatt. A Toro Rossónak nem kell félnie, többre tartják, mint egy partnercsapatot.

A Renault miatt kellett hamarabb döntenie a Red Bullnak

Az energiaitalos csapat az Osztrák Nagydíjra ígérte nagy bejelentését, ehelyett már a francia verseny előtt közzétette a megállapodást a Hondával. A háttérben a Renault újabb ultimátuma állt.

LMP1: A Toyota győzelme nem verseny volt

Már előzetesen is sokan tartottak attól, hogy a Toyota fölénye akkora lesz Le Mans-ban, hogy nem marad izgalom. A rivális Rebellion pilótája szerint ez egy rendkívül unalmas felvonulás volt.

Bosszantották a kínos kérdések Hartley-t

Felszabadultan versenyezhet a Francia Nagydíjon Brendon Hartley, mivel elhárult feje fölül a menesztés veszélye: büszke arra, ahogyan kezelte a jövőjét firtató pletykákat.

Így alakult a Honda útja a Red Bullig

A ’80-as évek második felében hosszú esztendőkön át verhetetlen volt a Honda-motor. 2015-ös visszatérése óta sokszor nevetség tárgyát képezte, idén fejlődési pályára állt, de sok szenvedés árán.

Alonso is nézi a foci vb-t

Fernando Alonso a saját maga által vállalt sűrű program mellett egyébként sem unatkozik, de szabadidejében is talál magának elfoglaltságot: a futball-világbajnokság lelkes nézőjévé avanzsál.

A Red Bullnak nem volt kérdés a szakítás

A Red Bull küldetése a Ferrari és a Mercedes elkapása, ebben a hajszában pedig a Honda a legalkalmasabb partner - magyarázta meg az energiaitalosok döntését a csapatfőnök, Christian Horner.

Mennyire kockázatos a Red Bull-Honda?

Amiről már hetek óta beszéltek, valósággá vált, a Red Bull valóban Honda-motorokra vált jövőre. Bőven van rizikó a váltásban, de a végeredmény nagyon jól is elsülhet a két fél számára.

Renault: Megbánja még ezt a Red Bull

2019-től hivatalosan Honda-motorra vált a Red Bull. A Renault célkitűzése immáron az, hogy a francia erőforrás teljesítménye miatt a bikák minél hamarabb megbánják a váltást. Jól döntöttek?

A Honda már a futamgyőzelmekre gondol

Kifogta az újabb nagy halat a japán gyártó, a jelenlegi legjobb három istálló közé számító Red Bull-lal kötött szerződést a következő évekre. A japánok folytatnák a fejlődést, egészen a győzelemig.

Oldalak