Formula.hu

Hogy érezné magát Vettel Raikkönen helyében?

A Ferrari német pilótáját megkérték, képzelje magát csapattársa helyébe, aki több mint 90 nagydíj óta nem szerzett futamgyőzelmet. Vettel kétli, hogy a finn tisztában lenne ezzel a számadattal.

A Ferrari-junioroktól tart Ericsson

Aggodalmát fejezte ki a svéd pilóta, miután szárnyra kaptak a Ferrari-Sauber összeborulásról szóló hírek. Ha a két istálló még szorosabbra fűzi viszonyát, azzal mindkét sauberes ülése veszélybe kerül.

Exkluzív: Ezért van csend a Sauber körül

Hiába veszi mindenki atombiztosra, az F2 már megkoronázott bajnokának, Charles Leclerc-nek még mindig várnia kell arra, hogy hivatalossá váljon: 2018-ban a Forma-1-ben folytathatja pályafutását. a Formula.hu Abu Dhabiban puhatolózott arról, hogy mi áll a bejelentés csúszásának hátterében.

„Jövőre már csúnya autókkal versenyzünk”

Hamilton egyrészt sajnálja, hogy bevezetik a halót, másrészt viszont tudja, milyen nemes célt szolgál majd ez az eszköz. Vettel kevésbé aggódik emiatt, szerinte a kinézet is javulni fog idővel.

Alonso nem tudta megnevezni legjobb versenyét a McLaren-Hondával

Egy újabb korszak – mégpedig meglehetősen sikertelen három év – véget ér a kétszeres világbajnok spanyol számára, aki a versenyeredményekről inkább semmilyen emléket nem őriz meg. Visszatekintett arra, az elején milyen reményekkel érkezett a csapathoz.

A Renault gyengesége segítheti a Haast

Mindössze hat pont választja el egymástól a Haast, a Renault-t és a Toro Rossót az utolsó forduló előtt. A Haasnál abban bíznak, hogy a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon ismét hátrányba kerülnek a Renault-motorral versenyző csapatok. A kulcs a sokszor emlegetett megbízhatóság.

Raikkönen a szezonjáról: Nem így képzeltem

Értékelte 2017-es évét a Ferrari finn pilótája: messze volt teljesítménye attól, amit elképzelt – ő is bajnoki címért akarna harcolni. Beszélt arról is, mire lenne szüksége, hogy futamot nyerjen.

Briatore szerint ki akarják nyírni Verstappent

Az ifjú hollandnak rengeteg tisztelője van az F1-es paddockban, most a Renault korábbi vezére vette védelmébe a háromszoros futamgyőztest, a szerinte igazságtalan bírói ítéletek miatt.

Massa már tudja, ki lép a helyére a Williamsnél

Abu Dhabiban utolsó versenyére készül a brazil F1-es pilóta, és ha hinni lehet szavainak, a grove-i istálló már eldöntötte, ki örökli ülését a 2018-as szezontól kezdődően.

Briatore keményen oltja a hibridmotorokat

A Renault egykori csapatvezetője még mindig nincs kibékülve az F1-ben jelenleg használt erőforrásokkal, és keményen kritizálta azokat - sőt, még Max Mosley-nak is odaszúrt egyet.

Ajándékötletek karácsonyra a Formula.hu-tól!

Közelednek az ünnepek, a Formula.hu csapata pedig több ajándéklehetőséget is kínál - évkönyvek, pólók, bögrék, falinaptár, minden autósport-rajongó megtalálhatja azt, amire szüksége van.

A Mercedes győzelme nem csak a pályán dőlt el

A második félévben egészen csodálatos teljesítményt nyújtott Lewis Hamilton, világbajnoki sikerét azonban nem csak a pályán nyújtott teljesítménye döntötte el, néha a háttér a lényeg.

Már fejlesztés alatt a Porsche F1-es motorja?

A német gyártó bár kivonul a WEC csúcsosztályából, az időközben megkezdett motorfejlesztést titokzatos módon azóta is folytatják. Több jel is arra mutat, hogy saját erőforrással készülnek az F1-be.

Érthetetlen Bottas komoly visszaesése

Valtteri Bottas új szerzeményként is kiválóan megállta a helyét a Mercedesnél, a nyári szünet után azonban valami megtört. Vajon csak a saját hibájából esett ennyire vissza a finn?

Verstappen a valaha volt legjobb fiatal?

Időnként előfordul, hogy egy istálló főnöke egy rivális csapat fiatal tehetségét magasztalja. A Mercedesnél nem először hallunk igazán pozitív véleményt Max Verstappen teljesítményéről.

Sajtó: Kubica ezért nem írt még alá

Egyre több forrás biztos abban, hogy Robert Kubica már megállapodott két évre a Williams istállóval, ám egy bonyolult biztosítási ügy miatt nem került még véglegesen pont a kontraktusra.

Oldalak