Formula.hu

A Mercedes tudja, a szerencséjük forgandó

A Szingapúrban elért dupla dobogó ellenére Toto Wolffék tisztában vannak vele, hogy megfordulhat a jó szériájuk, így a már eleve kiválóan működő gépezet további olajozásán dolgoznak.

Így nézhet ki az Aston Martin-Red Bull

Ahogyan az várható volt, a hétfői bejelentés után nem sokkal máris megszülettek az első elképzelések a jövő évi Aston Martin – Red Bull kinézetéről. Remélhetőleg valóban ilyesmi lesz, néhány változat igazán remek.

McLaren: Jövőre győzni fogunk!

Óriási várakozással tekint a 2018-as évad elé a McLaren istálló, ugyanis a vezetés szerint a Renault segítségével jövőre ismét futamgyőzelmet aratnak. Valóban ekkorát ugrik előre az istálló?

Aggodalom Alonso motorjáért

Nem kizárólag Sebastian Vettel, hanem Fernando Alonso erőforrása is kétséges, hogy kárt szenvedett-e a szingapúri rajtbaleset után. A Ferrari megúszta, de a Honda esetében bonyolultabb a helyzet, több kört is megtett a spanyol a sérült autóval.

Jövőre érkezik az Aston Martin Red Bull Racing

Bejelentést tett a Milton Keynes-i csapat és autógyártó partnere: szorosabbra fűzik technológiai együttműködésüket, és a Red Bull nevében is meg fog jelenni a márka.

Veszteséges volt a McLaren

Hiába a Honda támogatása, a csapat azzal együtt is negatív mérleggel zárta 2016-ot. A Force India szintén veszteséget termelt: a silverstone-i istálló bevételei között egy érdekes tétel is szerepel.

Egyre több csapat összpontosít 2018-ra

Dilemma a Formula-1-es istállók számára az utolsó néhány verseny, ugyanis ilyenkor többnyire már inkább a jövő évre fordítják figyelmüket. De mi a helyzet akkor, ha éles csatában vannak a jobb helyezésért?

Ricciardo Malajziában is esélyes

Daniel Ricciardo az elmúlt évben váratlan győzelmet aratott Sepangban, igaz, némi szerencsével. Ezúttal ismét megvan minden esélye a kiváló eredményre, elárulta, miért várja annyira a következő versenyeket.

Megtöbbszörözte támogatását a Red Bull

A száguldó cirkusz jelenlegi leghíresebb italgyártó cégének nagyon sok pénzébe kerül a Formula-1. Nyilvánosságra került, hogy az eddigiekhez képest négyszer annyit invesztálnak az istállóba.

Lelkes fiatallal tesztelt a Renault

Jack Aitken élete első F1-es autóját próbálhatta ki a héten Jerezben, ami annyira fellelkesítette, hogy máris a következő alkalomra vágyik. Azt azonban tudja, ez nagyrészt rajta fog múlni.

Hamiltont nem érdekli Schumacher hét vb-címe

A brit pilóta idén már átadta a múltnak a német egyik rekordját, de mi a helyzet azzal, hogy a legnagyobb csúcsot is meghódítsa? Bár Lewis Hamilton élvezi az F1-et, nem ez hajtja előre.

Meglepő húzás a Red Bull pilótaprogramjában

Az energiaitalos istálló fiatalokat nevelő programja négy új névvel gazdagodott, ám nem olyan módon, ahogyan arra számítani lehetett - egyelőre nincs új Max Verstappen a láthatáron.

Lauda: Vettel nem tehetett volna ilyet

Egy héttel az F1-es Szingapúri Nagydíj után sem csitulnak a kedélyek a rajtbaleset miatt: Niki Lauda már akkor a német pilótát hibáztatta, most azonban hosszabban elemezte az első kanyar előtti történéseket.

Alonso Showder Klub

Fernando Alonso rendszeresen mosolyt csal az arcunkra különleges csapatrádiós üzeneteivel és reakcióival. Ezek egy része inkább autója gyengeségével függ össze, de szerencsére voltak kivételek is.

Milliókba fájna a Renault-nak Palmer menesztése

Jolyon Palmert a szerződése tartja a gyári Renault csapatnál, ha a franciák ajtót mutatnának neki, több millió eurót kellene pluszban fizetniük. Ennek ellenére Prost így sem zárja ki, hogy Malajziában váltanak.

A Saubernek orvosa van, nem csapatfőnöke

A hinwili F1-es gárda nyáron érkezett irányítója lépésről lépésre akarja kielemezni a csapat nehézségeit, hogy aztán hosszú évek szenvedése után újból meginduljanak a középmezőny felé.

Egyre több jel utal a Red Bull-Hondára

Sok szakértő már a szerződéskötés előtt úgy érezte, hogy a Toro Rosso-Honda együttműködés valójában csak előkészítése az anyacsapat Hondára váltásának. Ez most újra megerősítést nyert.

2019-ben már az F1-ben indulna a fiatal indonéz

Sean Gelael tudja, hogy javítania kell a Formula-2-ben mutatott teljesítményén, de határozott célja, hogy másfél év múlva már élesben is bemutatkozhasson a száguldó cirkusz mezőnyében.

Oldalak

Eladó MITSUBISHI OUTLANDER 2.2 D Intense Plus TC-SST
<