F1 Világ

Alonso jó hírt kapott a Hondától

Jó hírrel szolgált Fernando Alonso és a McLaren csapata számára a Honda – a spanyol versenyző V6-os erőforrása ugyanis nem sérült meg a szingapúri balesetben.

Tovább »

Elérhető az új Koleos a Renault márkakereskedésekben

A dél-koreai Koleos egyszer már megpróbálta meghódítani a piacot tíz évvel ezelőtt, de az igazi áttörést idén érte el. A második nekifutás a nagyobb, szebb és okosan árazott terepjáróval sokkal ígéretesebb. Az első Koleos 2007-től, egy modellfrissítéssel megtámogatva 2015-ig viaskodott a konkurensekkel.

Tovább »

Force India: Semmi információnk nincs az F1 jövőjéről

A Force India csapatfőnök-helyettese, Bob Fernley arra panaszkodik, a királykategória csapatai semmi érdemi információt nem kapnak a Forma-1 jövőjével kapcsolatban, noha a sportág irányítása már január óta a Liberty Media kezében van.

Tovább »

EXKLUZÍV interjú: „Nem tehettünk többet Bianchiért”

Hogyan élték meg a balesetet akkor és hogyan gondolnak ma a Jules Bianchival történtekre azok, akik az elsők között értek oda hozzá a 2014-es Japán Nagydíjon? És hogyan befolyásolja balesete a Forma-1 jövőjét? Alan van der Merwével, a biztonsági autó sofőrjével beszélgettünk.

Tovább »

Pontosított a Halo kapcsán az FIA

Megkönnyebbülhetnek a Forma-1 csapatai, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) ugyanis a Motorsport Világtanács (WMSC) legutóbbi ülése után véglegesítette, miképp zajlanak majd a jövő évben bevezetésre kerülő Halo terheléses tesztjei.

Tovább »

A Renault nagyágyút szeretne 2019-re

A 2019-es idény megelőzően szeretne a versenyzői piac kulcsszereplőjévé válni a Renault Forma-1-es csapata – a francia istálló lassan bajnoki babérokra törne.

Tovább »

Oldalak

Eladó MITSUBISHI OUTLANDER 2.2 D Intense Plus TC-SST