Totalcar - Belsőség

Itt mindenki megkapta a magáét

Kristóf különleges kalandjai a tizenhetedik Parkoló Parádén - galériákkal! És a következő, idén utolsó PP dátumával.

Mit vinne haza egy új Focus áráért?

Négymillió forint sok pénz, ennyiért már tényleg minden van. SUV? Sportkocsi? Vagy egy kis luxusra vágyna inkább? Adunk pár tippet.

Autóhirdetési csalások Magyarországon

Mindent elintéznek helyetted, az autót házhoz hozzák, te pedig két részletben fizethetsz. A hirdetés magyar, a hirdető angol, a telefonszámon egy polgármesteri hivatal faxa sípol, hogy ébredj fel.

Mit tehetsz, ha tekert órás autót vettél?

Az eredeti ára háromszorosáért, alapos óratekerés után adtak el egy Volvót a neten, vagyis valakit nagyon átvertek. Most megpróbálunk segíteni a vevőnek és önnek is, ha becsapták amikor autót vett.

Miért vernek át, ha használt autót veszel?

Csak a lényeg: az okok, az esetek és lehetséges megoldások a magyar autóvásárlók legsúlyosabb problémáira. Kilátástalan a helyzet, vagy tehetünk valamit?

Használtat egy új Lada áráért?

Pár forint két és fél millióért vihetünk haza egy új Grantát a kereskedésekből. Ajánlunk pár alternatívát a használt piacról.

Itt az ősz, visszatér a Parkoló Parádé

Elment a nyár, ideje újra beteríteni a Hungexpo parkolóját. Készüljetek, jön az első őszi PP félbevágott villanyautóval, motortuninggal.

Hét őrült motorcsere

Ferrari motor Toyotába? Sztratoszféráig pörgő V8 egy Subaruban? Dízel Camaro? Valaki mindet megcsinálta.

Nyersolajmotoros driftautó az álmom

Célgépektől indult a sétám és célgépeknél fejeződött be, de mit keresnek gumifüstöt hányó játékszerek egy lavórban a mezőgazdasági gépekkel?

Nyílthétvége-horror a kétezres évekből

A gazdasági világválság tüneteit még ma is sokan nyögik - ha máshogy nem, törlesztőrészletek formájában. Milyen volt új autót vásárolni a válság előestéjén?

Oldalak

Eladó MITSUBISHI OUTLANDER 2.2 D Intense Plus TC-SST